Reunió per a l’Estabilitat: Mazón i Núñez amb Representants de Bombers Forestals

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, i la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, han anunciat una trobada crucial amb els representants sindicals dels bombers forestals de Sgise (Societat Valenciana de Gestió Integral de Serveis d’Emergències) dimarts que ve 23 d’abril. L’objectiu principal és finalitzar la definició del futur d’aquest servei, assegurant la seguretat i estabilitat dels seus treballadors en un marc laboral sòlid i rigorós.

Segons un comunicat oficial, aquest acord es va aconseguir durant una reunió de treball celebrada el dimecres entre el president de la Generalitat i la consellera de Justícia i Interior per a avançar en la resolució dels desafiaments relacionats amb la gestió de Sgise.

La consellera d’Interior, Elisa Núñez, va destacar que han estat en comunicació constant amb els representants dels treballadors durant mesos, col·laborant en l’elaboració d’un pla estratègic que contempli els aspectes essencials per a garantir la viabilitat del servei de bombers forestals.

«El nostre objectiu ha estat abordar els problemes heretats del govern anterior de manera integral. Ens enfrontem a una empresa desestructurada, plantilles incompletes amb nombroses demandes laborals, equipament obsolet el manteniment del qual és costós, i bases i instal·lacions indignes en tota la Comunitat Valenciana. Aquestes dificultats no són noves, sinó persistents», va explicar Núñez.

El Consell va reiterar el seu compromís amb els bombers forestals i la seva determinació per a resoldre les disfuncionalidades del model operatiu actual. El seu objectiu final és protegir l’interès general dels habitants de la Comunitat Valenciana i preservar el seu valuós patrimoni natural.

Compartir en redes sociales