Protegint Els nostres Boscos: Campanya ‘Stop al foc’

La Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals, pertanyent a la Conselleria de Justícia i Interior, ha llançat una nova edició de la campanya ‘Stop al foc’, amb l’objectiu de promoure la conscienciació sobre la prevenció d’incendis forestals.

En un comunicat de premsa, destaquen que, donat el començament de l’any caracteritzat per altes temperatures i escassetat de pluges, és crucial ressaltar que la prevenció d’incendis està en mans dels ciutadans.

Sota el lema ‘La prevenció és el primer’, aquesta iniciativa cerca sensibilitzar a la societat sobre la importància de prevenir els incendis forestals per a evitar la seva propagació. La campanya posa l’accent en el concepte de ‘Senyals de Fum’, recordant que qualsevol descuit, com llançar una burilla, fer una barbacoa o actuar negligentment, pot desencadenar un incendi.

Es planeja dur a terme aquesta campanya en col·laboració amb els mitjans de comunicació, els qui difondran continguts relacionats amb la temàtica per a aconseguir al major nombre de persones possible.

Compartir en redes sociales