Preocupació empresarial per la possible fusió bancària i el trasllat de seu social

El president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha expressat avui la preocupació del sector empresarial davant una eventual fusió entre el BBVA i el Banc Sabadell. Navarro ha assenyalat que aquesta fusió podria obstaculitzar el flux de crèdit, la qual cosa genera inquietud en l’àmbit empresarial.

En les seves declaracions prèvies a la seva participació en un fòrum econòmic organitzat per La Vanguardia, Navarro ha admès que aquestes són decisions pròpies de les empreses, però ha destacat la seva preocupació per les possibles repercussions a la Comunitat Valenciana.

El president de la CEV ha ressaltat la important presència del Banc Sabadell a la regió, on té una considerable participació tant en crèdits com en participacions d’empreses i ciutadans. Per tant, la possible translació de la seu social del Sabadell d’Alacant a Madrid genera inquietud entre els empresaris.

Navarro ha afirmat que estan disposats a exercir pressió sobre l’entitat resultant de la fusió bancària per a intentar assegurar que mantingui el seu compromís amb el territori valencià en la mesura que sigui possible.

El president de la CEV ha subratllat la importància que el crèdit continuï fluint i que les entitats bancàries mantinguin una capacitat competitiva robusta. Considera que la fusió proposada podria perjudicar a la Comunitat Valenciana, especialment si el trasllat de la seu social es duu a terme a Madrid, seguint la tendència d’altres entitats financeres.

Compartir en redes sociales