Alerta Groga per Pluges: Precaució Davant Possibles Tempestes

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha emès una alerta groga per pluges per a aquest dimarts en tot l’interior de la província de Castelló. S’esperen precipitacions que podrien aconseguir acumulats de 20 litres per metre quadrat en una hora.

Segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a partir de les quatre de la tarda i fins a la mitjanit, s’esperen ruixats a l’interior de Castelló, ocasionalment acompanyats de tempestes. Aquestes pluges poden ser intenses, amb acumulats significatius en curts períodes de temps.

En el matí d’avui, Castelló ja ha experimentat precipitacions febles, amb la formació de tempestes prop de la capital. Es preveu que aquestes condicions continuïn, amb possibles tempestes localment fortes a l’interior de la província. De moment, no s’han activat alertes ni avisos meteorològics en la resta de la Comunitat Valenciana.

A nivell nacional, set comunitats autònomes del nord del país, així com Andalusia i Canàries, es troben en avís groc a causa de la previsió de pluges intenses, temporal marítim amb ones de fins a 5 metres i vents forts. És important estar atents a les actualitzacions meteorològiques i prendre les precaucions necessàries davant aquestes condicions adverses.

Compartir en redes sociales