Carlos Mazón Demana al Govern Central Desbloquejar la Cogeneració per al Sector Ceràmic

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha instat aquest dilluns al Govern central que «es prengui de debò la cogeneració» i la desbloquegi, subratllant que és una alternativa energètica «important» per a augmentar la competitivitat del sector ceràmic i assegurar el seu «futur».

Mazón va fer aquestes declaracions durant la seva visita a la factoria de taulells TAU Porcelánico, a Castelló, on va destacar que, en contrast, la Generalitat ha «duplicat i triplicat les ajudes a fons perdut» per al sector.

«Hem llançat una campanya de promoció internacional sense precedents; estem competint i fent costat a una indústria que necessita l’ajuda del Govern i no l’està trobant», va afegir.

La cogeneració, va explicar Mazón, «ens ofereix una finestra energètica alternativa i complementària que millora la nostra competitivitat» i que «té les ajudes i les subhastes bloquejades per part del Govern central des de fa anys».

Per això, va insistir en la necessitat de «continuar insistint i reivindicant» perquè el sector ceràmic, «fonamental» per a la Comunitat Valenciana, «necessita tenir un futur».

Compartir en redes sociales