La Pobla de Vallbona anuncia la construcció d’un nou Centre de Salut

El conseller de Sanitat, Marcià Gómez, ha anunciat la construcció d’un nou Centre de Salut a La Pobla de Vallbona per a satisfer les necessitats d’un municipi que ha experimentat un notable creixement en els últims anys i que continua mostrant una alta perspectiva de desenvolupament. Aquest anunci es va produir durant la recent visita del conseller al municipi.

Gómez va expressar que la seva avaluació personal, després de visitar les instal·lacions del Centre de Salut a sol·licitud de l’alcalde, va corroborar l’existència de problemes que requereixen atenció. En resposta a aquesta situació, es va comprometre a la construcció d’un nou centre de salut per a la localitat.

El conseller va destacar que aviat arribaran els tècnics de la Conselleria per a determinar la ubicació i elaborar el projecte d’obra, una decisió que va ser rebuda amb satisfacció per part de l’alcalde Abel Martí. Martí va elogiar el compromís del govern autonòmic amb la salut de la població, subratllant la importància d’aquesta decisió valenta per a proporcionar serveis de salut adequats a La Pobla de Vallbona.

Totes dues institucions, local i autonòmica, han manifestat el seu compromís de treballar immediatament per a fer realitat aquest nou centre de salut, reconeixent la necessitat tècnica d’aquesta infraestructura sanitària. En aquest sentit, Martí va afirmar que es posaran a la feina per a facilitar el terreny necessari i assegurar que Sa Pobla compti amb un centre de salut concorde a les seves necessitats, considerant el seu creixement poblacional.

El conseller també va posar l’accent en les qualitats de La Pobla de Vallbona com una població en creixement pròxima a València, emfatitzant la importància de millorar els serveis de salut per a garantir una atenció equitativa a tots els ciutadans.

Compartir en redes sociales