Aprovat el projecte per a la construcció del segon institut a la Pobla de Vallbona

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha donat llum verda a l’aprovació definitiva del projecte d’ocupació directa per a l’obtenció dels terrenys necessaris per a la construcció del segon institut projectat en el municipi.

Els terrenys, ubicats al sector R-18, seran destinats tant per a la construcció del nou centre educatiu com per a espais dotacionals públics perimetrals, assegurant així una connexió viària adequada per a l’institut.

Amb aquesta decisió, l’equip de govern municipal continua treballant per garantir la construcció del centre educatiu amb la màxima rapidesa possible, complint amb totes les responsabilitats que recauen sobre l’administració local, després que la Conselleria d’Educació confirmara fa setmanes que el projecte és imminent.

«El nostre govern està complint amb els compromisos adquirits», destaca Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona, subratllant que «en menys d’un any hem fet tot el possible per fer realitat aquest projecte, mantenint reunions amb la Generalitat i agilitant diversos tràmits estancats, com l’adquisició dels terrenys on s’ubicarà el nou institut».

El procés avança a bon ritme, amb la recent instal·lació de materials en el terreny procedents de les restes de l’antiga finca de la CNS, els quals seran utilitzats per a la construcció de pistes esportives. Aquesta acció permetrà que les instal·lacions esportives estiguin a l’alçada del centre, assolint així el compromís de fer realitat el nou institut en els pròxims anys.

Compartir en redes sociales