Pronòstic del temps per a la Comunitat Valenciana: Cel buidat i ascens tèrmic el dimecres; ruixats possibles el dijous

Per a aquest dimecres, s’espera que la Comunitat Valenciana present un cel poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols alts. Les temperatures mínimes romandran estables, mentre que les màximes experimentaran un ascens a l’interior nord i a penes sofriran canvis en la resta. A més, es pronostiquen gelades febles en alguns punts de l’interior nord.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) també anticipa vent del nord-oest moderat, amb intervals de fort i ratxes molt fortes al matí en el nord de Castelló, així com vent fluix variable que tendirà a la tarda a sud-est en el litoral i la resta de la regió.

D’altra banda, per al dijous s’espera un canvi en les condicions meteorològiques, amb cel nuvolós o cobert i la possibilitat de ruixats ocasionals a la tarda, especialment a l’interior i intervinc sud, mentre que en el litoral seran poc probables. Les temperatures mínimes experimentaran un ascens, mentre que les màximes pujaran lleugerament en el terç sud i descendiran o es mantindran sense canvis en la resta. El vent serà fluix i variable, amb predomini de la component aquest durant les hores centrals del dia.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han estat les següents:

  • Castelló: Mínima de 9,2 °C i màxima de 19 °C.
  • València: Mínima de 9,8 °C i màxima de 18,1 °C.
  • Alacant: Mínima de 10,4 °C i màxima de 19 °C.
Compartir en redes sociales