Reforçant Vincles: Reunió entre el President de la Generalitat i Delegació de Mie

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, s’ha reunit aquest dimarts amb una delegació de la prefectura japonesa de Mie per a enfortir els llaços entre totes dues regions, centrant-se en la conservació del medi ambient, acords econòmics i intercanvis universitaris.

En la reunió, que va comptar amb la presència de Yoshimi Fujita, president del Subcomitè de relacions internacionals entre Espanya i el Japó i responsable de l’àrea d’Agricultura i Alimentació de Mie, així com representants parlamentaris i membres electes per diverses circumscripcions, es van abordar diversos temes d’interès mutu.

A més de Mazón, la delegació japonesa es va reunir amb el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, i la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.

La Comunitat Valenciana i la prefectura de Mie mantenen un agermanament des de 1992, amb el propòsit de desenvolupar projectes en pro de la conservació del medi ambient, així com establir acords econòmics i intercanvis universitaris.

La Comunitat Valenciana és una de les principals autonomies exportadores cap al Japó, destacant productes com a ceràmica, automòbils, confecció i calçat. Aquesta reunió reflecteix el compromís continu de totes dues regions a enfortir les seves relacions i promoure la cooperació en diversos àmbits.

Compartir en redes sociales