Recolzada la vaga educativa en la Comunitat Valenciana en defensa de l’educació pública

La vaga proposada per la Federació d’Ensenyament de CC.OO del País Valencià, en protesta contra el que denominen «les greus polítiques educatives del govern del PP-Vox» en la Comunitat i en defensa de l’educació pública valenciana, ha obtingut el suport del Stepv i d’UGT.

Segons un comunicat de Comissions Obreres, aquest sindicat es compromet a «fer tots els esforços per a difondre la vital importància d’aquesta vaga educativa per a l’educació valenciana en tots els àmbits del sector educatiu no universitari, buscant un suport massiu», ja que consideren que aquest és «el moment més delicat en molts anys».

CCOO ha traslladat a la Plataforma per l’Ensenyament Públic la necessitat d’una vaga educativa en resposta a les polítiques de la Conselleria i en defensa de les condicions de salut laboral del professorat i els equips directius.

Encara que en un principi Stepv i UGT no s’havien pronunciat a causa d’estar en període de consultes internes, finalment han recolzat la proposta de vaga.

En conseqüència, la proposta de vaga educativa, amb mobilitzacions «des d’una perspectiva unitària on participi tota la comunitat del sector educatiu no universitari», ha estat aprovada.

Compartir en redes sociales