Garantida la construcció del segon institut a la Pobla de Vallbona després de la reunió amb la Generalitat

L’equip de govern de la Pobla de Vallbona s’ha reunit amb el director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel, per assegurar que es prenen les mesures necessàries per a fer realitat el segon institut del municipi.

El resultat de la trobada ha estat positiu, ja que s’ha confirmat la construcció del nou centre educatiu. Per tant, des de l’ajuntament es continua treballant per a preparar el terreny on estarà situat l’institut en menys d’un any, així com per iniciar la urbanització del seu entorn.

«En els últims mesos hem fet progressos significatius en el procés, amb modificacions i l’ocupació directa dels terrenys, reactivant completament la construcció del nostre segon institut», ha afirmat Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona. La construcció d’aquest nou centre educatiu és una necessitat urgent per al poble, ja que l’oferta de places actual es limita a un únic centre, l’IES La Vereda, que ja no pot satisfer les necessitats de la població.

Davant d’aquesta urgència, l’ajuntament ha posat la reactivació i la construcció del nou institut com a prioritat, mantenint diverses reunions amb la Generalitat Valenciana per a garantir que el projecte siga una realitat tan prompte com sigui possible. Gràcies a la darrera reunió, «podem assegurar el futur del segon institut de la Pobla de Vallbona, amb el suport de la Conselleria d’Educació. Continuarem treballant des de l’ajuntament per a garantir que tots els aspectes de la gestió municipal estiguin llestos en el menor temps possible», ha afegit Martí.

Compartir en redes sociales