El PSPV-PSOE defensa la independència d’À Punt davant possibles interferències ideològiques

El Partit Socialista del País Valencià (PSPV-PSOE) ha instat el president de la Generalitat, Carlos Mazón, a reconèixer el paper social de À punt i a mantenir intacte el dret dels valencians a comptar amb una radiotelevisió pública «lliure d’interferències ideològiques».

Mercedes Caballero, portaveu socialista d’RTVV en Les Corts, ha retret a Mazón la seva permissivitat amb «l’assalt i el control polític d’À Punt a través d’una proposició de llei que representa un seriós retrocés», referint-se a la proposta del Partit Popular i Vox per a «intentar controlar els mitjans de comunicació com en el passat».

«Estan construint un camí cap enrere i anant en contra de la llibertat de premsa en intentar prendre el control de la televisió i la ràdio pública valenciana», ha recalcat.

Cavaller ha recordat l’avanç significatiu que es va aconseguir en 2015 per a garantir la independència, pluralitat i professionalitat de la radiotelevisió pública valenciana, i ha expressat la seva preocupació pels intents actuals de desmantellar aquests assoliments.

En aquest sentit, ha advocat per enfortir els mitjans de comunicació públics com a salvaguarda de «la nostra llengua, la nostra cultura i identitat com a poble».

Compartir en redes sociales