Cap de setmana d’Estabilitat i Ascens Tèrmic en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana gaudirà aquest cap de setmana d’un clima estable, amb cels majorment buidats i temperatures lleugerament més altes que en dies previs, després de la frescor i les pluges disperses del divendres.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, el dissabte s’espera un cel poc nuvolós amb alguns núvols alts, temperatures sense grans canvis o en lleu ascens i vent suau i variable en el matí, girant a la tarda cap a l’est i sud-est, moderat en el terç sud i en la costa central, i feble en la resta.

Per al diumenge, es preveuen intervals nuvolosos en el litoral i cels buidats a l’interior, encara que durant la tarda es formaran núvols d’evolució diürna en les zones interiors. Les temperatures es mantindran estables i el vent serà de component aquest, de lleuger a moderat en la costa.

Quant al divendres, Aemet pronostica intervals de núvols baixos al matí, amb baixa probabilitat de pluges febles en la costa, però amb cel buidat o poc nuvolós a la tarda. Les temperatures mínimes a penes variaran, mentre que les màximes experimentaran un lleuger descens. El vent bufarà principalment del sud i est, moderat en la costa i suau a l’interior.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han estat les següents:

Castelló: mínima de 11,4 °C i màxima de 21,5 °C
València: mínima de 12,7 °C i màxima de 19,2 °C
Alacant: mínima de 14,2 °C i màxima de 21,0 °C

Compartir en redes sociales