Canvis Climàtics a la Comunitat Valenciana en Iniciar Abril

La Comunitat Valenciana dona la benvinguda al mes d’abril amb la presència d’intervals nuvolosos, on no es descarten precipitacions febles i aïllades a l’interior de València a la tarda. S’espera que les temperatures mínimes descendeixin o es mantinguin sense canvis, mentre que les màximes experimentin un ascens. El vent de l’oest i sud-oest bufarà de manera moderada durant les hores centrals del dia i fluix en les primeres i últimes hores.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) pronostica per a demà un predomini de cel poc nuvolós, amb la presència d’intervals de núvols mitjans i alts a la tarda. Es preveuen precipitacions febles i disperses a l’interior de la meitat nord durant la tarda, mentre que el vent bufarà de l’oest de manera fluixa a moderada, predominant el sud i sud-est en el litoral a la tarda.

Així mateix, el dimarts s’espera un lleuger ascens en les temperatures mínimes en el terç nord, mentre que en la resta es mantindran estables. D’altra banda, les temperatures màximes tendiran a ascendir, excepte en el litoral on es mantindran sense canvis o amb lleuger descens.

Quant a les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les capitals de província, s’han registrat els següents valors:

  • Castelló: Mínima de 9,8 graus i màxima de 17,5 graus.
  • València: Mínima de 10,6 graus i màxima de 16,7 graus.
  • Alacant: Mínima de 9 graus i màxima de 19,5 graus.
Compartir en redes sociales