Unitat en Les Corts Valencianes per a Abordar les Conseqüències de l’Incendi de Campanar

Els grups polítics de Les Corts Valencianes han demostrat la seva unitat aquest dijous en deixar de costat les diferències polítiques i centrar-se en brindar suport als afectats per l’incendi de Campanar. A més, s’ha expressat l’interès comú a estudiar el succeït per a prevenir tragèdies similars en el futur.

Durant la sessió de control al President de la Generalitat, el PSPV ha renunciat a la seva pregunta per a mostrar el seu suport al Consell i proposar un «gran pacte» en matèria d’emergències. Per part seva, Compromís ha suggerit la creació d’una comissió d’estudi, encara que ha expressat crítiques cap a les fotografies de l’alcaldessa de València amb els reallotjats en l’edifici de l’Ajuntament.

El President de la Generalitat, Carlos Mazón, ha agraït la disposició dels grups per a arribar a acords després de la tragèdia. Mazón va informar que els afectats començaran a rebre avui les primeres ajudes. No obstant això, va lamentar que Compromís hagi recorregut al «retret polític» en finalitzar la seva intervenció. La unitat mostrada en Les Corts destaca el compromís conjunt per a abordar les conseqüències de l’incendi i treballar en solucions efectives.

Compartir en redes sociales