Sumar Defineix la seua Direcció en el Congrés: Un Acostament a la Representació de la Coalició

La dirigente de Compromís Àgueda Micó. EFE/Juan Carlos Cárdenas/Archico

El grup parlamentari Sumar ha establit els càrrecs de portaveu en el Congrés, en una configuració que inclou a Sumar, els comuns, Compromís i la Chunta, excloent a Podem, Esquerra Unida i Més País, altres membres de la coalició.

D’acord amb el registre efectuat per Sumar el dilluns en el Congrés, Yolanda Díaz assumeix la presidència del grup parlamentari, mentre que Marta Lois s’exerceix com la portaveu principal.

Aina Vidal, dels comuns, ha sigut designada com la primera portaveu adjunta, mentre que Àgueda Micó, de Compromís, exerceix com la segona portaveu adjunta.

El tercer càrrec de portaveu adjunt l’ocupa el diputat de la Chunta Aragonesista, Jorge Pueyo, i Txema Guijarro, exdirigente de Podem, ocupa la Secretaria General del grup, un càrrec que ja va exercir en la legislatura anterior en Unides Podem.

Podem esperava obtindre almenys una dels càrrecs de portaveu dins del grup parlamentari, i han expressat la seua preocupació en advertir que la seua exclusió podria generar desil·lusió entre moltes persones i afectar l’espai polític.

 

 

Compartir en redes sociales