S’inicien les obres de construcció d’una piscina a l’aire lliure a la Pobla de Vallbona

Foto: Ajuntament de la Pobla de Vallbona

Han començat les obres de construcció d’una piscina a l’aire lliure a la pobla de vallbona, que s’ubicarà en una parcel·la de més de 3000 metres quadrats a la zona de les Eres. El projecte contempla la construcció de dos basses, una per a xiquets i xiquetes, amb una profunditat d’entre 30 i 60 centímetres, i una per adults, d’uns 30 metres de llargària i diferents zones on poder nadar o simplement refrescar-se dels dies calorosos de l’estiu.

Amb un termini d’execució de 9 mesos, es preveu que la piscina estiga enllestida per a la pròxima temporada estival, perquè les famílies de la pobla que no disposen d’aquesta intal·lació als seus habitatges puguen disfrutar d’una infraestructura municipal i compartida amb la resta de veïns. 

La inversió per a la construcció de la piscina d’estiu a la Pobla de Vallbona és d’aproximadament 800 mil euros procedents de fons propis. Les obres contemplen en una primera fase la construcció de les bases, l’enjardinament de l’espai i la creació de vestidors i banys. Per a una segona fase es preveu la construcció d’una edificació annexa on es puga instal·lar una cafeteria per a donar un millor servei a la ciutadania.

Les obres de la piscina d’estiu ja estan en marxa. Es tracta d’un projecte pensat per a les famílies perquè puguen gaudir, una estructura molt necessària per al nostre poble per a les famílies que no tinguen accés a la piscina.

Compartir en redes sociales