Síndica del PSPV-PSOE en Les Corts Critica al Govern de Carlos Mazón per la seua Gestió Insolvent

Imagen de archivo de la síndica del PSPV-PSOE en Les Corts, Rebeca Torró. EFE/Ana Escobar

Rebeca Torró, la síndica del PSPV-PSOE en Les Corts, ha expressat la seua preocupació aquest diumenge davant el que considera «dos mesos de desgovern insolvent sota la direcció de Carlos Mazón», afirmant que durant aquest període, la Comunitat Valenciana «ha retrocedit en drets, serveis públics i s’ha convertit en motiu de vergonya a nivell nacional».

Torró ha manifestat la seua inquietud en qualificar al Consell de Mazón com a «aterridor», coincidint amb els primers dos mesos de govern del PP en els quals, segons les seues paraules, «la incompetència de Mazón ha generat problemes on abans no existien, com el pitjor inici de curs escolar registrat, una reculada en el model d’igualtat i el reviscolament d’antics debats lingüístics que han fracturat la convivència».

La portaveu socialista ha alertat sobre un Govern que percep com a «opac i perillós», insistint que «estem enfront d’un Govern que causa temor i col·loca a individus amb antecedents de maltractament al capdavant de les institucions públiques».

A més, ha subratllat que «si el PP ha complit alguna cosa, és en la seua promesa de canvi, però lamentablement ha sigut un canvi a pitjor», segons un comunicat emés pel seu partit. En aquest sentit, ha assenyalat que «hem passat d’un Govern que representava a la majoria a un que governa exclusivament en benefici dels seus afins».

Torró ha conclòs advertint que «tenim un Govern que afavoreix als més acabalats en reduir els seus impostos, la qual cosa finalment ens afecta a tots amb severes retallades en els serveis públics de la Comunitat Valenciana». En vista de l’ocorregut en tan sols dos mesos, es mostra aprensiva sobre el que podria oferir en els pròxims quatre anys.

 

 

Compartir en redes sociales