Sánchez Promete DNI Español al Campió de UFC, Ilia Topuria

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dimarts al campió de pes ploma d’arts marcials mixtes de la UFC, Ilia Topuria, que aviat veurà realitzat el seu desig d’obtenir el Document Nacional d’Identitat (DNI) espanyol.

En el Palau de la Moncloa, Sánchez va rebre a Topuria, el lluitador hispanogeorgiano que va conquistar el títol el passat 18 de febrer a Las Vegas en vèncer a l’australià Alexander Volkanovski.

Topuria, malgrat residir a Espanya, encara no posseeix el DNI espanyol i va expressar el seu desig d’obtenir-lo. El president Sánchez va respondre a aquesta aspiració, assegurant-li que aviat comptarà amb el seu DNI.

La confirmació d’aquesta promesa es va realitzar a través de les xarxes socials, on el president va compartir imatges de la seva trobada amb Topuria, qui lluïa el cinturó que l’acredita com a campió del pes ploma.

En el seu missatge, Sánchez va elogiar l’esforç, dedicació i perseverança de Topuria, que el van portar a complir un dels seus somnis. A més, va anunciar que molt aviat un altre dels seus desitjos es farà realitat: «El teu amor per Espanya es reflectirà en el teu DNI espanyol», va ressaltar el cap de l’Executiu.

Compartir en redes sociales