Pronòstic del Temps en la Comunitat Valenciana per a aquesta Setmana

Una joven pasea en bici por el parque del antiguo cauce del Turia de València. EFE/Ana Escobar/Archivo

La Comunitat Valenciana gaudirà d’un cel majorment buidat aquest dilluns, amb la possibilitat d’alguns núvols alts i la presència de boires o bancs de boira en la meitat sud durant el matí. Les temperatures es mantindran estables, amb un lleuger augment de les mínimes en la zona nord. El vent serà suau i variable, canviant a sud-est fluix a la vesprada, amb ràfegues ocasionals en la costa central.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), el dimarts s’espera un cel majorment buidat, amb núvols alts durant la segona meitat del dia. Al matí, poden aparéixer núvols baixos i és possible que es formen boires o bancs de boira en algunes àrees, especialment en la meitat sud. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis, mentre que les màximes experimentaran un augment a l’interior de València, mantenint-se estables en la resta de la regió. El vent serà suau i variable, però tendirà a predominar la component sud a la vesprada, amb ràfegues moderades en la costa nord.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les capitals de província han sigut les següents:

Castelló: Mínima de 17,4 graus i màxima de 27,3 graus.
València: Mínima de 18 graus i màxima de 27,1 graus.
Alacant: Mínima de 16,8 graus i màxima de 27,3 graus.

Compartir en redes sociales