Previsions Optimistes per a la Setmana Santa: Ocupació Turística en la Comunitat Valenciana es Dispararà

Les últimes dades revelen que l’ocupació en les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana durant la Setmana Santa se situa entre el 70 i el 72 per cent, i s’espera que aquesta xifra augmenti per sobre del 80 per cent si les condicions meteorològiques es mantenen seques i assolellades la setmana vinent.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha informat els periodistes sobre aquestes previsions abans de reunir-se amb els cossos consulars de València i Alacant en la seu de la Conselleria a Alacant.

Montes ha indicat que, mancant les reserves d’última hora, l’ocupació a la regió valenciana oscil·la entre el 70 i el 72 per cent, amb algunes àrees costaneres i la ciutat de València superant lleugerament aquest percentatge, arribant al 76 per cent en la capital i una mica més a Castelló. Aquests llocs són especialment populars entre el turisme nacional i els viatges d’escapada.

Enguany, la Setmana Santa arriba «molt primerenc» en el calendari, la qual cosa podria influir en les dades finals. No obstant això, Montes ha anticipat que si es confirma un clima «sec i assolellat» durant els dies principals de la festivitat, des del Dijous Sant fins al Dilluns de Pasqua, les reserves experimentaran un augment significatiu.

«És probable que finalment superem àmpliament aquest percentatge del 70 per cent i l’augmentem en deu punts gràcies, com sempre, a les reserves d’última hora», ha destacat la consellera.

Montes ha assenyalat que durant la Setmana Santa, la majoria de l’oferta turística a Espanya està disponible, i molts destins aprofiten els seus atractius culturals i els ritus religiosos locals per a atreure visitants. A més, ha subratllat que enguany les celebracions es duran a terme amb normalitat i sense restriccions relacionades amb la pandèmia.

Compartir en redes sociales