Previsió Meteorològica per al Cap de setmana a València: Descens Tèrmic i Possible Presència de Neu

Aquest pròxim cap de setmana, la Comunitat Valenciana es veurà afectada per un descens generalitzat de les temperatures, resultant en gelades a l’interior i reduint la cota de neu entre 1000 i 1200 metres. El cel romandrà nuvolós, amb la probabilitat de pluges i vents especialment intensos en les zones interiors.

D’acord amb les estimacions de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), el dissabte es preveuen intervals nuvolosos, amb la possibilitat de precipitacions lleus i esporàdiques a l’interior, disminuint la nuvolositat cap al final del dia. S’espera un descens tèrmic, principalment en les temperatures mínimes al tancament del dia, i vents moderats a forts provinents de l’oest i nord-oest, amb ràfegues intenses a l’interior.

El diumenge s’anticipen intervals nuvolosos, sense descartar pluges febles i aïllades a l’interior. La cota de neu oscil·larà entre 1000 i 1200 metres, mantenint les temperatures amb un lleu descens o sense canvis, amb possibles gelades febles en alguns punts de l’interior de la meitat nord. El vent serà de l’oest i nord-oest, moderat a fort, amb ràfegues molt fortes a l’interior de la meitat nord al matí, disminuint a fluix al final del dia.

Per al divendres, AEMET pronostica cel nuvolós o cobert amb precipitacions a l’interior, estenent-se de manera feble i dispersa al litoral. Les temperatures mínimes registraran un ascens o es mantindran sense canvis, mentre que les màximes experimentaran un descens. El vent serà del sud i sud-oest, moderat en el litoral i de lleuger a moderat en la resta.

Quant a les temperatures extremes de les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província:

Castelló: 24,0 i 13,0 graus.
València: 21,3 i 12,7 graus.
Alacant: 21,7 i 12,8 graus.

Compartir en redes sociales