Mor un home en una piscina privada de Vilamarxant i un altre en una platja de València

Foto: EFE

Dos homes van morir ofegats aquest dimarts a la vesprada a la província de València, un d’uns 60 anys a la platja de Les Arenes de València i un altre de 91 en la piscina d’un xalet a Vilamarxant, segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències.

A les 13.10 hores va entrar un avís en el CICU mitjançant el qual s’informava que havien tret de l’aigua a un home inconscient, a la platja Cabanyal-Arenas de València.

El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU encara que la primera assistència la va realitzar una unitat de Creu Roja; a la seua arribada, l’equip mèdic del SAMU va realitzar a l’home, d’uns 60 anys, la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d’estabilització, però no va haver-hi resposta, havia mort.

Unes hores més tard, concretament a les 18.30 hores, entrava un altre avís per a sol·licitar la intervenció del CICU, en aquest cas per un home que estava en el fons de la piscina d’un xalet a Vilamarxant.

El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i un equip mèdic d’Atenció Primària, però els serveis mèdics només van poder confirmar la defunció de l’home, de 91 anys d’edat.

En tots dos casos, segons les mateixes fonts, l’autòpsia judicial revelarà les causes dels ofegaments.

Compartir en redes sociales