Mazón rebutja declaracions de Puigdemont com a «cortines de fum» i «ànsies expansionistes

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, va rebutjar enèrgicament les declaracions del candidat de JxCat a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, qualificant-les d’estratègies de distracció i ambicions expansionistes.

Des de Brussel·les, on es troba per a mantenir trobades amb representants de la Unió Europea, Mazón va criticar les afirmacions de Puigdemont sobre abandonar la «política activa» si no aconsegueix ser president després de les eleccions catalanes del 12 de maig. Per a Mazón, tals paraules són simplement un intent de cridar l’atenció quan es manca d’arguments sòlids.

«Jo no contribuiré a l’estratègia d’aquells que tenen aspiracions expansionistes sobre la meva terra», va afirmar Mazón en referència a les aspiracions de Puigdemont sobre els ‘països catalans’. «Com a president de la Comunitat Valenciana, no permetré que es manipuli ni s’utilitzi la nostra regió com un peó en un joc d’interessos aliens», va afegir.

El president valencià va reiterar el seu compromís de defensar la integritat i autonomia de la Comunitat Valenciana enfront de qualsevol intent d’influència externa o projectes d’unificació territorial.

Compartir en redes sociales