María Estela Arlandis i Marina García, Noves Falleres Majors de València 2024

La alcaldesa de València, María José Catalá (c) , preside el acto de proclamación de Estela Arlandis (i) y Marina García (d) como Falleras Mayores de València 2024. EFE/ Kai Forsterling

María Estela Arlandis i Marina García van ser proclamades com a Fallera Major i Fallera Major Infantil de València per a l’any 2024 en un solemne acte on l’alcaldessa, María José Catalá, les va instar a fer història, representar a la ciutat i brillar com ho fa la capital valenciana.

Arlandis, de 22 anys i estudiant d’últim any de Dret, i García, d’11 anys i alumna de sisé de Primària, van ser les protagonistes d’este homenatge oferit per l’Ajuntament de València i la Junta Central Fallera en la seua qualitat de noves ambaixadores de la festa fallera durant el regnat que comença i que culminarà al març de 2024.

En els seus discursos, ambdues van expressar la seua gratitud per la confiança depositada en elles pel jurat de la JCF, en haver sigut seleccionades entre les vint-i-sis finalistes que aspiraven al títol. També van assegurar que portaran amb orgull el nom de València i l’esperit faller. Posteriorment, van retre homenatge a les seues predecessores, Paula Nieto i Laura Mengó, un gest que l’alcaldessa també va repetir.

Referint-se a María Estela i Marina, Catalá va dir en el seu discurs: «La nostra xicoteta socorrista d’11 anys i la nostra estudiant de Dret, totes dues procedents de famílies molt falleres i que consideren les Falles com un estil de vida. Les dues tenen històries falleres meravelloses per a contar i molt a oferir a tota la comunitat fallera. Ambdues comparteixen la inicial ‘M’, amb Marina i ‘M’ de María Estela. Quasi m’unisc a l’equip ‘M’ si m’accepteu, al costat de María José, el trident ‘M’… perquè sempre comptareu amb el suport d’este Ajuntament».

Compartir en redes sociales