Les Falles de València Consoliden el seu Èxit en les Cerques en Internet

Les Falles de València continuen sent l’esdeveniment popular més buscat en Google a nivell mundial a Espanya, mantenint el seu lideratge amb un augment del 31% en les cerques durant 2023 en comparació amb l’any anterior, aconseguint un total de 1,355,620 cerques enfront de les 1,035,290 en 2022.

Segons un informe d’agencias.eu per al Clúster d’Empreses Innovadores per al Turisme de la Comunitat Valenciana (ADESTIC), els valencians encapçalen l’interès nacional amb un 39.2% de les cerques, seguits per madrilenys (18.9%), catalans (12.8%), andalusos (11.4%), i castellanoleoneses (2.5%). A nivell internacional, els italians lideren amb un 17.4%, seguits per estatunidencs (16.5%), mexicans (15.7%) i francesos (10.5%), amb Colòmbia tancant la llista (9.9%).

Les paraules més buscades inclouen «Falles València,» «Festa Falles,» «Falles,» «Falles 2024,» «València Falles,» «Dates Falles,» «Falles Spain,» «Falles Valence,» «Festa Falles,» i «Fallis.»

L’anàlisi de tendències de cerques revela que els usuaris mostren interès en esdeveniments específics com la Crida, la Cavalcada del Ninot, concerts, dies clau de les Falles, horaris d’esdeveniments, la falla de la plaça de l’Ajuntament, l’Ofrena i la Nit del Foc. A més, la gastronomia tradicional, especialment els bunyols de carabassa i la xocolata amb xurros, també atreu l’atenció en els dies previs a les festivitats.

L’informe destaca una mitjana mensual de 131,670 cerques, amb un augment significatiu al febrer i març, aconseguint les xifres de 225,930 i 577,430, respectivament.

El director general d’agencias.eu, Roberto Gorraiz, i el president de ADESTIC, Santiago Sanus, ressalten la utilitat d’aquestes dades per a comprendre la projecció i impacte de les Falles, proporcionant referències essencials per a dissenyar estratègies de promoció anticipades i precises tant per a les administracions públiques com per a les empreses turístiques de la ciutat.

Compartir en redes sociales