L’alcalde de La Pobla, Abel Martí, es rebaixa el sou 6.000 euros a l’any

El Ple de l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona ha celebrat durant el matí d’este divendres el primer ple extraordinari de la legislatura. Entre els assumptes que s’han tractat, s’han sotmés a votació les assignacions dels diferents regidors, així com la retribució que percebrà l’alcalde de La Pobla, Abel Martí, qui s’ha reduït el salari respecte al que percebia l’anterior edil fins a la legislatura anterior.

Així doncs, l’actual alcalde s’ha reduït el salari 6.000 euros, acció que ha definit com “un exemple i una responsabilitat amb la ciutadania”. Amb estes noves retribucions l’alcalde La Pobla deixarà de percebre el màxim permés, com succeïa fins ara, passant a percebre un salari equivalent al de la resta de persones que componen la Corporació Municipal.

D’aquesta manera, el ple també ha servit per a aprovar les retribucions corresponents a la resta de la corporació, les quals es mantindran igual, sense existir una pujada de salari respecte a la legislatura anterior.

Este acord ha comptat amb el suport del nou equip de govern, a més del vot favorable dels tres edils del Grup Municipal Vox, l’abstenció de PSPV-PSOE i el vot en contra de Compromís.

La sessió ha marcat la data en la qual es realitzaran la resta dels plens, que se celebraran amb periodicitat mensual, quedant fixats per al segon dijous de cada mes, a les 20 hores.

Meses electorals

El Ple extraordinari de l’Ajuntament de La Pobla de la Vallbona ha servit per a procedir al sorteig de les Meses electorals de cara a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, en les quals La Pobla de Vallbona comptarà amb 31 meses electorals.

Compartir en redes sociales