L’Ajuntament de la Pobla ajorna el Cebarock 2023 al 21 d’octubre per seguretat

L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona ha informat a través de les xarxes socials que el Cebarock 2023, la celebració del qual estava prevista per al pròxim 24 de juny, s’ha vist ajornat, marcant com a data per a la seua pròxima celebració el 21 d’octubre d’este mateix any.

Segons el comunicat fet públic l’ajornament de l’esdeveniment musical «es produeix a conseqüència de la falta de tràmits administratius imprescindibles perquè el mateix es produïsca dins dels paràmetres legals i de seguretat mínims exigibles, i sense els quals no s’ha de realitzar cap esdeveniment en el nostre poble».

L’Ajuntament lamenta esta situació i les possibles molèsties que els puga causar a algunes de les persones, tant del municipi com d’altres pobles i ciutats que tingueren previst acudir al Cebarock.

I vol agrair a l’organització del Cebarock 2023 i a les empreses implicades la seua comprensió i les facilitats oferides perquè el festival se celebre el pròxim 21 d’octubre de 2023 en les millors condicions possibles.

Compartir en redes sociales