La Pobla de Vallbona Reclama un Nou Centre de Salut Davant l’Augment Demogràfic

La Pobla de Vallbona busca solucions al seu creixement demogràfic i la pressió que aquest exerceix sobre els seus serveis sanitaris. L’alcalde, Abel Martí, i el regidor de Sanitat, Jaime Ruix, han mantingut una reunió clau amb el conseller de Sanitat, Marcià Gómez, per a abordar aquest desafiament.

Durant la trobada, s’han traslladat les creixents necessitats sanitàries del municipi, destacant la urgent necessitat de construir un nou centre de salut. «Tornem amb una sensació positiva després d’aquesta primera presa de contacte», va declarar Martí, qui va percebre una notable empatia i serietat per part del conseller respecte a la situació que la localitat ha enfrontat en els últims anys. Gómez s’ha compromès a visitar aviat l’actual centre de salut per a analitzar de primera mà la situació i estudiar la viabilitat d’ampliar la infraestructura sanitària existent.

La proposta d’un segon centre de salut en el municipi és vista com una solució vital per a alleujar l’actual congestió. «Estem treballant perquè això es converteixi en una realitat. El conseller ha mostrat un gran interès, per la qual cosa esperem la seva visita perquè pugui tenir una visió directa i així avançar a complir els requisits necessaris perquè el nostre municipi compti amb una infraestructura essencial per al seu futur», va afirmar l’alcalde.

La falta d’espai en l’actual centre sanitari ha estat un punt crític en la discussió. Jaime Ruix va ressaltar que la demanda d’un nou centre no és un capritx, sinó una necessitat objectiva, i per a això van presentar al conseller fotografies recents que evidencien les dificultats amb les quals treballen els professionals de la salut en el centre actual.

La resposta del conseller ha estat prometedora, mostrant un fort interès i compromís per a garantir serveis de qualitat a la ciutadania. S’espera que en dates pròximes, Marcià Gómez realitzi una visita a la Pobla de Vallbona per a determinar els següents passos a seguir. L’Ajuntament ha assegurat que facilitarà tot el necessari per a la construcció del nou centre de salut, reafirmant que «la salut dels nostres veïns és una prioritat per a nosaltres», va concloure Martí.

Compartir en redes sociales