La Pobla de Vallbona lliura els XVII Premis de l’Esport

Foto: Ajuntament de la Pobla de Vallbona

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha lliurat els premis de l’esport en la dessetena edició. Uns guardons que reconeixen els mèrits esportius individuals i per equips dels poblans i, així com el foment les entitats esportives.

Els guanyadors en la categoria de millor esportista han estat Iván Ferrer, Daniela Caprani i en la categoria de diversitat funcional, Raúl Martí. L’Atlètic Vallbonense ha guayat en la categoria de club més destacat així com el premi al fet esportiu se l’ha emportat el primer equip per l’ascens i el campionat de lliga.

El premi al millor esportista en edat escolar se l‘han emportat Daniel Fernández i Sarai Marco i en la categoria fet esportiu en edat escolar Maquinetes Move. El premi a la difusió de l’esport se l’ha emportat el Club Esportiu Grup Espeleològic Valencià. L’equip sènior femení del Vallbonense ha guanyat el premi als valors esportius, mentre que el premi al foment de la igualtat ha estat per a la tota la secció femenina del club.

El premi a la millor trajectòria esportiva és per a la gimnasta Mireia Martínez mentre que la menció especial se l’ha emportada la Penya Valencianista Balaguer.

Compartir en redes sociales