La Pobla de Vallbona es prepara per a Celebrar amb Alegria les seves Festes Patronals en Honor a Sant Sebastià

El 18 de gener de 2024, La Pobla de Vallbona es prepara per a viure amb entusiasme les seves tradicionals festivitats en honor a Sant Sebastià. Aquest pròxim cap de setmana, el municipi es vestirà de gala, creant un ambient festiu ple de passió i alegria per a celebrar aquests dies tan especials.

Les festivitats ja van començar amb esdeveniments previs, com la baixada del patró i les tradicionals vigílies. No obstant això, serà a partir del 19 de gener quan el municipi, liderat pels clavaris, se submergeixi completament en el fervor festiu. Sant Sebastià serà una vegada més el centre d’uns dies plens d’esdeveniments que il·luminaran i donaran vida al municipi.

El divendres a les 19.00 hores, es durà a terme una cercavila amb música i balls tradicionals valencians, en el qual participarà la comunitat per a omplir els carrers del poble de l’alegria característica de les seves festivitats patronals. Aquest ambient festiu es reflectirà en el cel de La Pobla de Vallbona amb la ‘descàrrega’ a càrrec de l’associació Amics del coet, que a partir de les 23.30 hores oferirà un espectacle pirotècnic en tot el poble, amb divuit punts de llançament distribuïts pel nucli urbà.

El dissabte al matí tindrà lloc el trasllat de la imatge de Sant Sebastià a l’ermita, seguit per la processó per l’itinerari tradicional a les vuit de la tarda, que culminarà amb un castell de focs artificials. La jornada es tancarà amb l’actuació de l’Orquestra Gamma en la carpa instal·lada al parc municipal, proporcionant un espai perquè tots els assistents continuïn gaudint de la festa durant tota la nit.

Compartir en redes sociales