La Pobla de Vallbona Accelera la Demolició de la Finca de La CNS per a Eliminar Riscos Urbanístics

Construction plans with yellow helmet and drawing tools on blueprints

El govern municipal de La Pobla de Vallbona ha anunciat una acció decisiva en la gestió urbanística del municipi: la demolició d’emergència de la Finca de La CNS. Esta mesura segueix a una recent sentència del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) i s’ha pres després de l’acord de l’òrgan de govern, que va incloure la declaració de ruïna imminent de les mitgeres nord i sud de l’edifici situat en l’Avinguda Colón, 78, a causa del perill imminent d’ensulsiada.

La finca, actualment deshabitada, presenta un greu risc tant per a les persones com per als béns pròxims. Com a precaució, s’ha decidit el desallotjament cautelar de les propietats adjacents, assegurant mesures compensatòries per als afectats, incloent-hi la reubicació d’aquells que el necessiten.

L’alcalde Abel Martí, juntament amb el regidor d’Urbanisme, Juan Aguilar, i altres membres de l’equip de govern, així com representants de l’empresa encarregada de la demolició, han inspeccionat la zona al voltant de la Finca de La CNS per a avaluar la situació. La zona contigua a l’estructura serà acordonada pròximament com a preparatiu per a l’inici dels treballs de demolició, la qual cosa permetrà als veïns començar a observar canvis en l’àrea.

Juan Aguilar, regidor d’Urbanisme, ha destacat la importància d’actuar amb la major celeritat possible després de la sentència favorable del TSJ, amb l’objectiu d’iniciar al més prompte possible el procés de demolició i minimitzar els riscos d’ensulsiada.

Abel Martí ha emfatitzat la necessitat de treballar ràpid però amb precisió, per a avançar cap a l’eliminació del constant perill que representa l’estructura. Va expressar la seua satisfacció per la sentència del TSJ i el seu desig de resoldre un problema que ha persistit durant massa temps.

Mentre es prepara per a la demolició, l’equip de govern ja està buscant un projecte adequat per a transformar l’espai en l’Avinguda Colón, 78, d’un «punt negre urbanístic» a un lloc atractiu que millore els serveis per als ciutadans de La Pobla de Vallbona.

Compartir en redes sociales