La Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zurich: Un recorregut renovat que promet una experiència èpica per als corredors!

Corredores durante una edición del Medio Maratón de València. EFE/Archivo/ Kai Forsterling

La prestigiosa Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zurich ha sorprés els corredors en anunciar una emocionant renovació del seu recorregut. Amb l’objectiu de brindar una experiència encara més satisfactòria, els organitzadors han implementat canvis significatius per a garantir una competició fluida i còmoda. Des de fa setmanes, els 22,000 dorsals disponibles per a la carrera del 22 d’octubre han sigut esgotats per entusiastes corredors que anhelen participar en aquest esdeveniment emblemàtic.

Blanca Iribas, membre de l’equip de circuits del club organitzador, l’SD Correcaminos, va expressar el seu entusiasme en revelar les millores realitzades: «A més de gaudir del bell entorn de València, hem reintegrat el recorregut pel centre històric, incloent-hi la plaça de l’Ajuntament i el carrer de la Pau. Sens dubte, es tracta d’un circuit ràpid i emocionant».

El nou traçat ha sigut oficialment homologat per l’equip d’SD Correcaminos i els jutges de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. Encara que l’eixida i la meta es mantenen en l’avinguda de Tarongers, els corredors, organitzats en boxs i en sis onades segons els seus temps, començaran el seu recorregut en direcció oposada a l’any anterior, cap al Bulevard Nord, després d’envoltar la Torre Miramar.

Després de recórrer els primers quilòmetres per avingudes com Alfauir, Prevalgut Reig i Botànic Cavanilles, els participants seguiran el marge de l’antic llit del riu Túria fins a arribar a la Gran Via Fernando el Catòlic, que els conduirà cap a la zona històrica. Passaran al costat de les majestuoses Torres de Quart i de Serrans, per a després ingressar al centre de la ciutat pel carrer de la Pau, que torna a formar part del recorregut després de la finalització de les obres que el van interrompre l’any passat.

Els carrers cèntrics de València, incloent-hi l’emblemàtica plaça de l’Ajuntament, donaran pas al carrer Colón i a la cerca de la Ciutat de les Arts i les Ciències, abans d’iniciar el tram final cap a la meta en la Marina de València.

Durant tot el trajecte, els participants comptaran amb quatre punts d’avituallament, a més d’una estació que oferirà gels energètics per a afrontar l’últim tram cap a la meta. Allí, els corredors trobaran els últims avituallaments líquids i sòlids, així com la seua merescuda medalla, culminant així una experiència inoblidable.

Compartir en redes sociales