La Conselleria d’Educació Amplia l’Oferta d’Oposicions per a Mestres en 2024 amb 1.865 Places

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha anunciat una ampliació significativa en l’oferta de places per a les oposicions de mestres que se celebraran en 2024. Originalment establertes en 1.695 places, la xifra s’ha incrementat fins a un total de 1.865, la qual cosa representa un esforç considerable per a enfortir l’estabilització de l’ocupació docent a la regió.

Sonia Sancho, directora general de Personal Docent, ha detallat que aquesta expansió és possible gràcies a les disposicions de la Llei de Funció Pública, que permet augmentar l’oferta fins a un 10%. Aquest increment és una resposta directa a la necessitat de consolidar l’ocupació en el sector educatiu.

En un compromís amb la inclusió, un 10% de les places (186 en total) es reservaran per a persones amb diversitat funcional. La distribució per especialitats és també notable, amb una varietat que abasta des d’Infantil fins a Primària, passant per assignatures específiques com Inglés, Educació Física, Música, Audició i Llenguatge, i Pedagogia Terapèutica.

Les oposicions estan programades per a començar a partir de l’1 de juny de 2024. A més, enguany també es duran a terme oposicions per a Inspecció i accés a grup superior. Aquesta convocatòria és una continuació de les oposicions realitzades en 2022 i representa una oportunitat significativa per als aspirants a la docència a la Comunitat Valenciana.

Compartir en redes sociales