La Comunitat Valenciana Celebra un Gran Cúmul de Premis en el Sorteig de Nadal, Recuperant Més de la Meitat de la seva Inversió

La Comunitat Valenciana ha viscut un dia de goig i fortuna aquest divendres, en ser agraciada amb 201.035.000 euros en el sorteig extraordinari de loteria de Nadal, recuperant així un significatiu 51,3% dels 391,5 milions d’euros invertits en el sorteig.

Entre les localitats més afortunades, destaca Biar, un pintoresc poble a l’interior d’Alacant, que s’ha emportat la impressionant suma de 92,5 milions d’euros corresponents al tercer premi. Aquest inesperat cop de sort ha omplert d’alegria i sorpresa als seus habitants.

Vilamarxant, situat a l’interior de València, també ha tingut una raó especial per a celebrar, en ser beneficiat amb 40 dels 66 milions d’euros que el primer premi, conegut com ‘La Grossa’, ha repartit a la regió. Per part seva, Alginet, també a la província de València, ha estat premiat amb 33 dels 36 milions d’euros d’un quart premi.

Encara que el segon premi ha tingut una presència més discreta en la Comunitat, ha deixat petjades de fortuna en diverses localitats. Benicàssim, a Castelló, i les valencianes Manises, Xàtiva i La Pobla de Farnals, s’han repartit un total de 625.000 euros.

A més, la Comunitat ha tingut la sort de «pescar» premis en set dels vuit cinquens premis, sumant un total de 5.910.000 euros. Aquests premis s’han distribuït àmpliament al llarg de la regió, destacant especialment Rafelbunyol a València, que ha rebut un «pessic» de 1,8 milions d’euros.

Aquest sorteig ha portat no sols una pluja de milions, sinó també una onada d’optimisme i felicitat a les diverses comunitats i llars de la Comunitat Valenciana, marcant un final d’any ple d’esperança i bons auguris.

Compartir en redes sociales