Junta General Extraordinària en Edifici de Campanar Després del Tràgic Incendi

La Comunitat de Propietaris de l’edifici de Campanar a València, afectat per un devastador incendi que va cobrar la vida de deu persones, durà a terme una Junta General Extraordinària aquest dijous. L’ordre del dia inclou quatre punts, sent el primer la designació d’un nou president degut al cessament de l’actual «per comptar amb propietaris més capacitats davant la situació actual».

En la reunió, es proporcionarà informació sobre els procediments judicials en curs, les accions a emprendre després de l’incendi i l’informe pericial encarregat per la Comunitat, conforme a l’acord adoptat en la Junta General Extraordinària del passat 24 de febrer, l’endemà passat del tràgic succés.

La convocatòria de la Junta, a la qual ha tingut accés EFE, indica que la reunió es durà a terme el 7 de març a la Sala de Juntes de l’Ateneu Mercantil de València, a les 19.00 hores en primera convocatòria i a les 19.30 hores en segona i definitiva.

S’especifica que només es permetrà l’entrada a propietaris o els seus delegats, admetent-se únicament un representant per immoble.

En un altre context, dilluns que ve es durà a terme una missa funeral en memòria de les víctimes de l’incendi. La cerimònia, programada per a les 19.30 hores en la Catedral de València, serà presidida per l’arquebisbe Enric Benavent. Les famílies de les víctimes estaran acompanyades per autoritats institucionals de la ciutat i la Comunitat Valenciana. L’arquebisbe ha dirigit una carta a la diòcesi per a abordar la tragèdia i destacar que la majoria de les víctimes havien estat batejades a l’Església Catòlica, optant les seves famílies per acomiadar-les mitjançant els ritus litúrgics de difunts de l’Església.

Compartir en redes sociales