Herois enmig del Caos: Bombers Arrisquen Tot per a Salvar Vides en Tràgic Incendi de València

Els valents bombers que es van endinsar en l’edifici incendiat a València el dijous passat van demostrar un coratge excepcional mentre alertaven als residents atrapats en l’immoble. Cinc dels set bombers van resultar ferits i actualment estan ingressats a l’hospital La Fe, on van rebre assistència psicològica després d’enfrontar-se a condicions extremes.

Aquests herois van arriscar al màxim per a arribar al pis dotze de l’edifici de catorze altures, que va quedar completament calcinat, cobrant-se la vida de quatre persones i deixant a altres catorze encara desaparegudes.

Les tasques d’extinció se centren en refrescar l’immoble, encara que l’accés a l’interior continua sent incert i podria portar hores. L’edifici va sofrir altes temperatures durant diverses hores, generant una densa fumera negra i la caiguda d’enderrocs a la calçada.

En la vorera on es troba l’edifici, que alberga 138 habitatges, oficines i comerços, jeu el testimoniatge de la intensitat de l’incendi, amb restes d’arbres i rebles.

Respecte a les persones desaparegudes, inicialment es va informar de 19, però el recompte posterior va reduir la xifra a catorze, mantenint-se la seva localització com una incògnita que les autoritats esperen resoldre en les pròximes hores.

Compartir en redes sociales