El Consell Destina Fons a la Innovació Aeroespacial Valenciana Després d’Èxit del Miura 1

El president de la Generalitat, Carlos Mazón. EFE/Pablo Miranzo/Archivo

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat la inclusió d’una partida pressupostària específica en els pròxims pressupostos autonòmics per a impulsar la innovació en el sector aeroespacial valencià. Esta decisió es va prendre durant una reunió amb el president executiu de PLD Space, Ezequiel Sánchez, en la qual va felicitar l’empresa pel reeixit llançament del Miura 1, dut a terme des del centre d’experimentació de l’Arenosillo, a Huelva, dissabte passat.

Mazón va reiterar que este llançament representa una «fita històrica» i reforça la posició de la indústria valenciana en el camp aeroespacial. Com a resultat, s’inclourà una partida pressupostària específica per a este sector en els pressupostos de la Generalitat per a 2024.

En la reunió, que també va comptar amb la presència del vicepresident i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, i la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, Ezequiel Sánchez va entregar al president una samarreta commemorativa del reeixit llançament.

 

 

Compartir en redes sociales