Dos detinguts a l’Eliana per transportar 100 quilos de cocaïna en cotxes amb compartiments ocults

Imagen de la operación facilitada por la Policía Nacional.

La Policia Nacional ha dut a terme la detenció de dos homes, de 24 i 40 anys d’edat, a l’Eliana, València, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per transportar una important quantitat de cocaïna. Els individus van ser sorpresos transportant 100 quilos d’aquesta substància il·lícita en dos vehicles que estaven equipats amb compartiments ocults especialment dissenyats per a eludir la vigilància policial.

Segons fonts oficials, els agents de la Policia Nacional van observar dos automòbils realitzant maniobres de conducció sospitoses, la qual cosa va despertar la seua atenció. Tot seguit, els agents van procedir a detindre a tots dos conductors per a realitzar una inspecció detallada dels vehicles.

Durant la revisió, es va descobrir que els cotxes comptaven amb sofisticats compartiments mecanitzats, comunament coneguts com «caletas», dissenyats per a ocultar grans quantitats de droga sense alçar sospites durant els controls policials.

A l’interior de cada compartiment, els oficials van trobar paquets de cocaïna amb un pes total de 50 quilograms, la qual cosa va sumar una càrrega total de 100 quilos de la droga. Immediatament, es va procedir a la detenció dels dos conductors i a la confiscació dels vehicles utilitzats per al transport il·lícit.

Un dels detinguts ja tenia antecedents policials per fets relacionats amb el tràfic de drogues. Tots dos sospitosos van ser posats a disposició judicial per a respondre pels seus actes.

Aquest operatiu representa un colp significatiu per al tràfic d’estupefaents en la zona i posa en relleu els esforços de les autoritats per a combatre el crim organitzat i protegir la salut pública de la societat. La investigació segueix en curs, i s’espera que els detinguts responguen davant la justícia pels seus presumptes delictes.

Compartir en redes sociales