Correus contracta a més de 2.000 reforços per al vot per correu en la Comunitat Valenciana

Solicitud de certificado para el voto por correo en una oficina postal de Madrid. EFE/ Daniel González /Archivo

Correus ha formalitzat un total de 2.048 contractacions de reforç per a garantir el correcte desenvolupament de les activitats relacionades amb el vot per correu en la Comunitat Valenciana per a les pròximes eleccions generals del 23 de juliol. D’aquests, 770 contractes corresponen a la província d’Alacant, 253 a la de Castelló i 1.025 a València.

L’empresa postal va començar a realitzar aquestes contractacions en tota Espanya el 30 de maig, dia de la convocatòria electoral, i continuarà contractant tots els recursos necessaris per a assegurar el vot per correu en les eleccions generals, segons ha informat hui dijous.

L’alta xifra de contractacions es deu a l’augment en el nombre de sol·licituds de vot per correu rebudes, així com a la coincidència del període electoral amb les vacances d’estiu. A més, Correus ha cobert al 100% les vacances de la seua plantilla durant el mes de juliol.

Més del 30% dels empleats que tenien previstes les seues vacances en aquest mes han decidit posposar-les voluntàriament per a estar disponibles durant la campanya electoral, la qual cosa demostra «l’alt nivell de compromís del personal de Correus amb el servei públic», segons ha destacat l’empresa pública.

Les contractacions s’han destinat a reforçar tots els serveis de Correus, incloent-hi l’atenció al client en oficines, la xarxa de distribució i repartiment d’enviaments, els transports i els centres logístics per a la gestió d’enviaments internacionals.

Aquest dijous finalitza el termini per a sol·licitar el vot per correu en línia a través de www.correos.es o en qualsevol oficina de Correus d’Espanya.

Correus entrega les sol·licituds rebudes en les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral, que des del 3 de juliol ja estan enviant als sol·licitants la documentació necessària perquè puguen exercir el vot per correu.

El termini per a depositar el vot per correu en qualsevol oficina de Correus s’estén fins al 20 de juliol, inclusivament.

Correus recomana a tots els ciutadans que desitgen votar per correu que realitzen els tràmits al més prompte possible, aprofitant l’ampli horari de les oficines postals, i eviten deixar-lo per a l’últim moment per a evitar esperes i acumulacions indesitjades.

A més, algunes oficines de la província obriran els dissabtes i diumenges, especialment en els municipis on s’ha registrat un major nombre de sol·licituds de documentació per part dels electors.

Les oficines principals de València i diverses sucursals, així com les oficines en els municipis d’Aldaia, Alzira, Catarroja, El Port, Gandia, Manises, Mislata, Sagunt, Torrent i Xàtiva, obriran de 8.30 a 22.00 hores. Per part seua, les oficines de Burjassot, Cullera, Sueca, Grau de Gandia, Oliva, Ontinyent, Alfafar i Alaquàs ampliaran el seu horari d’atenció de 8.30 a 18.30 hores.

Correus obrirà totes les seues oficines de la província dissabte que ve de 9 a 14 hores, i l’oficina del Port estendrà el seu horari fins a les 21 hores. El diumenge, les oficines de la plaça de l’Ajuntament de València i la de Gandia atendran de 9 a 14 hores.

Compartir en redes sociales