Correus Amplia el Repartiment Domiciliari a La Pobla de Vallbona Després de Contactes amb l’Ajuntament

El servei de repartiment domiciliari de Correus en diverses urbanitzacions del nord i est de La Pobla de Vallbona està més a prop gràcies als contactes establerts per l’Ajuntament amb l’empresa pública.

El govern municipal ha instat l’inici d’aquest servei bàsic en urbanitzacions del nord i est del municipi després de confirmar-se que compleixen amb els criteris de densitat poblacional establerts per la llei. Això significa que Correus té l’obligació d’oferir el repartiment a domicili diari, com en qualsevol altre nucli urbà important, com ha confirmat un informe tècnic recent de l’ajuntament de Sa Pobla, enviat a l’empresa pública.

«És un pas important i considerat imprescindible des del govern municipal, ja que proporcionarà un servei a aquestes urbanitzacions que mereixen plenament, en complir amb els requisits. Per tant, hem treballat perquè aquesta prestació s’incorpori en aquests nuclis de població», va assenyalar Abel Martí, alcalde de La Pobla de Vallbona.

El govern municipal va mantenir una reunió a l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona el passat 26 de març, tant amb representants de Correus com amb la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), amb l’objectiu d’establir els mecanismes legals més apropiats per a iniciar el procediment d’implementació d’aquest servei a les urbanitzacions que compleixen amb els requisits.

«Des de l’inici de la legislatura, hem recuperat un escrit que ja existia i en el qual es reclamava el repartiment a domicili en aquelles zones que compleixen amb les condicions establertes per a fer-ho», va indicar Juan Aguilar, regidor d’Urbanisme. Aguilar va assenyalar que «aquest escrit va arribar a ser signat en la legislatura anterior, però mai va ser enviat a Correus». Davant aquesta situació, el nou govern va reprendre les gestions pertinents, enviant dos informes, un tècnic i un altre jurídic, que van ser remesos a Correus i a la CNMC.

En els pròxims mesos, els diferents veïnats que compleixin amb els requisits establerts per la llei rebran comunicacions oficials tant de l’ajuntament com de l’empresa Correu-vos, en les quals se’ls indicaran els passos necessaris per a establir el repartiment en els seus domicilis, així com per a preveure possibles necessitats prèvies a la millora.

Compartir en redes sociales