Condicions Climàtiques a València: Vent Moderat i Variacions Tèrmiques

Aquest dimecres, en la Comunitat Valenciana, s’espera vent moderat del nord-oest en la meitat nord, ocasionalment fort amb ratxes molt fortes, disminuint cap al final del dia. En la resta de la regió, es pronostica vent fluix de components nord i oest, amb intervals d’intensitat moderada.

Les temperatures mínimes experimentaran un descens en la meitat sud i es mantindran sense canvis en la resta, mentre que les màximes mostraran un lleuger ascens en el litoral i un augment més marcat a l’interior. A més, es preveuen gelades febles en algunes zones de l’interior nord. La jornada estarà caracteritzada per cels majorment buidats, amb intervals nuvolosos en la meitat nord durant la primera meitat del dia.

L’Agència Estatal de Meteorologia assenyala que el dijous s’espera un cel poc nuvolós o buidat, amb augment de la nuvolositat cap a últimes hores i possibles precipitacions febles a l’interior nord de Castelló.

Quant a les temperatures, s’anticipa un lleuger ascens en les mínimes o sense canvis, mentre que les màximes experimentaran un increment, especialment a l’interior de la meitat nord. El vent serà moderat del nord-oest en el terç nord, ocasionalment fort amb probables ratxes molt fortes al final del dia. En la resta de la regió, s’espera vent fluix de component oest amb intervals d’intensitat moderada.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les capitals de província són les següents:

Castelló: Mínima de 11,9 graus i màxima de 18,0 graus.
València: Mínima de 10,0 graus i màxima de 19,6 graus.
Alacant: Mínima de 9,6 graus i màxima de 18,5 graus.

Compartir en redes sociales