Comencen les obres del camí de l’Assagador a la Pobla de Vallbona

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona inicia les obres d’ampliació i millora del camí de l’Assagador. Es tracta d’una via que forma part de la xarxa de circumval·lació del municipi i unix la ronda nord amb la carretera de l’Eliana. En l’actualitat, l’amplada del carril impedix la circulació de vehicles pesants en seguretat i l’encreuament de vehicles.

L’obra es finança amb fons municipals amb un pressupost de  450.000 euros entre l’obra i l’obtenció del terreny amb un termini d’execució de 5 mesos. Permet ampliar l’actual carretera, que en els trams màxims fa 6 metres, i que passarà tindre una plataforma de 12 metres d’amplada. Açò permetrà disposar de dos carrils de 3,30 metres d’amplada i un voral a cada banda d’1 metre.

A més, es construirà un carril ciclovianant que connectarà els actuals que existeixen en l’albereda del Mas de Tous i el polígon industrial Cap de l’Horta. D’esta manera s’afavorix la mobilitat sostenible entre el nucli urbà i la zona industrial. L’obra inclou la instal·lació de nova senyalització així com enllumenat públic.

La millora del camí de l’Assagador és una reivindicació des de fa molts anys del veïnat de la zona sud del nucli urbà i de les urbanitzacions. Amb la seua construcció es donarà seguretat a esta via.

Esta obra es completarà amb la millora de la carretera CV-375 entre la Pobla i l’Eliana on la Diputació té prevista la construcció d’una rotonda en l’encreuament del camí de l’Assagador i el carril bici entre la Pobla i l’Eliana i que connectarà amb el que està construint l’ajuntament.

Compartir en redes sociales