Clima en la Comunitat Valenciana: Dimecres Buidat amb Canvis Tèrmics

El cel de la Comunitat Valenciana estarà majorment buidat aquest dimecres, amb alguns núvols dispersos, mentre que les temperatures mínimes experimentaran un descens en la meitat sud i romandran estables en la resta de la regió. Es preveu un augment de les temperatures màximes a l’interior, mentre que en el litoral no hi haurà canvis significatius. El vent serà de l’oest i nord-oest, moderat en la meitat nord i més suau en la meitat sud, amb brises costaneres a la tarda.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) informa que l’interior nord de Castelló estarà en alerta nivell groc fins a les 12.00 hores d’aquest dimecres a causa de vents del nord-oest que podrien aconseguir ratxes màximes de 80 quilòmetres per hora.

Per al dijous, s’espera un predomini de cel poc nuvolós o buidat, amb un lleuger augment de les temperatures mínimes a l’interior i estabilitat en el litoral. Les màximes no registraran canvis significatius en el terç nord i disminuiran en la resta de la regió. El vent serà variable i fluix, amb intervals moderats del nord-oest a l’interior de la meitat nord durant les primeres hores, predominant la component aquest en general a la tarda.

Quant a les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les capitals de província, es van observar els següents valors:

Castelló: Mínima de 10,7 graus i màxima de 23,1 graus.
València: Mínima de 11,9 graus i màxima de 24,3 graus.
Alacant: Mínima de 10,1 graus i màxima de 23,4 graus.

Compartir en redes sociales