Carlos Mazón Reafirma el Compromís de la Generalitat amb la Inclusió LGTBIQ+ Enfront de Discrepàncies Internes

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha expressat el seu respecte per les opinions de Vicente Barrera (Vox), el seu vicepresident primer i conseller de Cultura, respecte a la iniciativa ‘Orgull de Comunitat’. No obstant això, ha aclarit que aquestes no reflecteixen la postura oficial del govern regional ni influiran en les seves accions futures. Aquest aclariment sorgeix després de les declaracions de Barrera, qui va criticar el projecte per considerar que no respon a problemes reals de discriminació, inclusió o tolerància en la comunitat.

Mazón, distanciant-se de les declaracions de Barrera, ha subratllat la importància de la marca ‘Orgull de Comunitat’, presentada recentment al Benidorm Fest per la vicepresidenta segona del Consell, Susana Camarero. Aquesta iniciativa simbolitza l’esforç de la Generalitat per promoure la inclusió i el reconeixement del col·lectiu LGTBIQ+ en la Comunitat Valenciana, un projecte que Mazón va descriure com a «alegre i positiu».

Malgrat reconèixer les diferències dins del govern valencià, el president ha reiterat que les opinions personals de Barrera no coincideixen amb la majoria governamental ni determinaran les polítiques de la Generalitat. Mazón va destacar la importància de la sinceritat i la lleialtat dins de l’equip, definint aquesta última com la capacitat d’expressar obertament discrepàncies i, posteriorment, unir-se a les decisions majoritàries.

La controvèrsia interna ha posat en relleu les diferents visions dins del Consell respecte a qüestions d’inclusió social i drets LGTBIQ+, però Mazón ha assegurat que el govern continuarà avançant en la seva campanya d’inclusió, comptant amb la lleialtat i el compromís de tots els seus membres. El president ha emfatitzat el seu orgull per pertànyer al PP i per liderar un govern que valora la diversitat i la inclusió com a pilars fonamentals de la seva gestió.

Compartir en redes sociales