Carlos Mazón Promueve un ‘Nadal més Valencià’ amb la Campanya per a Impulsar Productes i Experiències Locals

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha llançat un anomenat a la ciutadania per a prioritzar els productes de la Comunitat Valenciana en les seves compres nadalenques, reforçant així el comerç local. Aquesta invitació s’ha fet en el marc de la presentació de la campanya ‘Un Nadal més valencià’, que busca promoure els productes i experiències turístiques autòctones durant la temporada nadalenca.

Mazón ha destacat la riquesa i varietat dels productes valencians, assenyalant exemples emblemàtics com «el millor torró del món, els exquisits llagostins, el reconegut cava de Requena, les joguines d’Ibi i el famós raïm embossat del Vinalopó». La campanya no sols s’enfoca en els productes agroalimentaris, sinó que també abasta sectors com el vitivinícola, industrial i tecnològic.

La presentació de la campanya va comptar amb la presència de Vicente Barrera, vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, i Susana Camarero, vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge. Durant l’esdeveniment, Mazón va elogiar el paper vital de les empreses locals en l’economia i la generació d’ocupació, emfatitzant la importància de secundar-les, especialment en aquestes dates.

Com a part de les activitats nadalenques, la Generalitat ha organitzat una sèrie d’esdeveniments que inclouen jornades de portes obertes, visites a pessebres, activitats de correu real, jardins il·luminats i música en diverses ciutats com València, Castelló, Alacant i Elx.

A més, s’ha proposat la ‘Ruta del Nadal’ a València, un itinerari que convida als ciutadans a descobrir pessebres, mercats artesanals, exposicions i la il·luminació nadalenca de la ciutat, començant en la plaça de l’Ajuntament i culminant en el Palau de la Generalitat i la Diputació de València.

Amb aquesta iniciativa, la Generalitat busca no sols fomentar el consum de productes locals, sinó també oferir als valencians i visitants una experiència única i autèntica durant el Nadal.

Compartir en redes sociales