Carlos Mazón Impulsa l’Activitat Empresarial a València amb Rebaixes Fiscals i Simplificació Administrativa

El president de la Generalitat, Carlos Mazón. EFE/Archivo

Carlos Mazón, president de la Generalitat Valenciana, ha anunciat el seu compromís per dinamitzar l’activitat empresarial a la regió, implementant rebaixes fiscals i simplificant els tràmits administratius per a agilitzar i facilitar els procediments empresarials. Estes declaracions es van donar durant la clausura d’una sessió sobre tendències tecnològiques organitzada per la Fundació Lab Mediterrani.

Mazón ha destacat la importància de l’estabilitat política, la seguretat legal i laboral, i el suport institucional a emprenedors com a elements clau per a atraure inversions a la Comunitat Valenciana. A més, ha emfatitzat la necessitat de fomentar el talent i fer costat a les empreses no sols mitjançant subvencions, sinó també a través d’un marc fiscal i un entorn propicis per al creixement empresarial.

El president ha fet un anomenat a les petites i mitjanes empreses per a incorporar tecnologia en les seues operacions i ha subratllat el compromís de l’Administració d’evolucionar cap a una interacció més eficient i ràpida amb la ciutadania. En este sentit, ha esmentat el Canal Empresa, una iniciativa que permetrà a les empreses conéixer l’estat dels seus tràmits administratius en temps real.

Mazón també ha assenyalat que, sota la gestió anterior, es va deixar de costat durant sis anys el programa de gestió econòmica Nefis, la implementació recent de la qual ha requerit la capacitació i actualització dels empleats públics, als qui ha lloat per la seua capacitat d’adaptació i aprenentatge.

Respecte a la intel·ligència artificial, ha apuntat el seu impacte en tots els sectors, incloent-hi el seu ús en l’àmbit agrícola valencià per al desenvolupament de nous «fertilitzants tecnològics». Estos avanços contribuiran al fet que l’agricultura ecològica a la regió siga més econòmica i saludable.

Finalment, Mazón ha destacat que la Comunitat Valenciana posseeix totes les qualitats per a convertir-se en un destí atractiu per als «nòmades digitals», gràcies a la seua excel·lent ubicació, un ecosistema tecnològic madur i la possibilitat de desenvolupar un «turisme tecnològic», segons s’informa des de la Generalitat.

Compartir en redes sociales