Carlos Mazón Destaca els Assoliments Aconseguits en els seus Primers Set Mesos com a President de la Generalitat

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, va expressar la seva satisfacció per gairebé set mesos de gestió, destacant la finalització del «Consell més car de la història» i subratllant la independència del govern valencià respecte al govern de Pedro Sánchez.

En la seva primera sessió de control en Les Corts després del recés nadalenc, Mazón va respondre a les preguntes dels síndics del PSPV, Compromís i Vox, ja que el seu partit, el PP, ha renunciat a exercir aquest dret, reservant-lo per a ocasions excepcionals i temes específics.

Mazón va defensar la seva labor enfront d’una oposició que, al seu judici, no ha acceptat els resultats electorals i ha instat la defensa del soterrament de les vies del tren a Alfafar. Va lliurar als síndics del PSPV i Compromís un estudi de solucions per al soterrament, destacant una inversió necessària de 130 milions d’euros.

Des de l’oposició, es van retreure els impagaments en dependència, als treballadors públics i a la farmàcia. El president va destacar els pagaments realitzats al gener i la cancel·lació de tot el deute farmacèutic l’1 de febrer.

La polèmica entorn de «Orgull de Comunitat» també es va abordar, amb l’oposició demanant la destitució del vicepresident primer del Consell, Vicente Barrera, per desmarcar-se de la iniciativa. La vicepresidenta segona, Susana Camarero, va defensar la labor del Consell i va reconèixer discrepàncies entre PP i Vox, igual que en el Consell anterior.

Compartir en redes sociales