Carlos Mazón Aboga per Impulsar la ‘Burocràcia Zero’ en la Generalitat a través de Startups

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, acompañado por la alcaldesa de València, María José Catalá, durante la inauguración de la sexta edición de Valencia Digital Summit, en la que se presentan las últimas novedades tecnológicas, de inversión y crecimiento en negocios de innovación. EFE/Kai Försterling

El President de la Generalitat, Carlos Mazón, ha advocat per aprofitar el talent de les empreses emergents o ‘startups’ per a accelerar la implantació de l’objectiu «burocràcia zero» en la Generalitat i oferir millors serveis a la ciutadania en les seues relacions amb l’Administració.

Estes declaracions es van produir durant la inauguració del València Digital Summit (VDS), un esdeveniment internacional sobre emprenedoria i tecnologia que se celebra fins a este divendres a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

El President ha subratllat la importància d’unir «l’ecosistema dels polítics i de les institucions i l’ecosistema del talent, de les pimes, de la innovació i de la creativitat digital» per a donar protagonisme als qui creen i emprenen, i a aquells que busquen millorar les relacions de l’Administració amb la ciutadania.

Mazón també ha expressat que la seua presència en este esdeveniment tecnològic no sols és per a oferir suport a l’emprenedoria en nom de la Generalitat, que compta amb l’Institut Valencià de Finances com el «principal inversor en innovació digital», sinó també per a sol·licitar «ajuda» en l’objectiu prioritari de «eliminar la burocràcia que ofega al ciutadà».

El President ha emfatitzat la necessitat d’actuar de manera àgil per a aconseguir la «burocràcia zero» i ha destacat la importància del talent emergent de VDS en este procés.

En la mateixa línia, l’alcaldessa de València, María José Catalá, ha declarat que l’Ajuntament està treballant per a convertir a la ciutat en un pol d’innovació tecnològica de referència al Mediterrani. Es busca atraure projectes de qualitat i talent per al seu desenvolupament i consolidació a València.

L’Ajuntament ha iniciat els tràmits per a crear un gran pol d’innovació compost per les Naus i La Farinera, amb més de 10.000 m² disponibles per a la ciutat. Es tracta d’un creixement que acompanya a l’augment d’empreses emergents en la Comunitat Valenciana, un 14,3% enguany.

El València Digital Summit ha reunit a més de 10.000 professionals de més de 80 països i preveu generar més de 10 milions d’euros en volum de negoci. També ha convocat a més de 400 inversors internacionals amb una cartera d’inversió de més de 8.000 milions d’euros i ha comptat amb 250 ponents de prestigi internacional i 1.500 ‘startups’.

 

 

Compartir en redes sociales