Cap de setmana Tranquil: Estabilitat Climàtica en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana es prepara per al seu penúltim cap de setmana de febrer amb condicions climàtiques estables i cels poc nuvolosos, després de les lleugeres pluges experimentades el divendres i amb temperatures que es mantenen en valors similars als últims dies, allunyades dels patrons hivernals que caldria esperar en esta època de l’any.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, el dissabte es caracteritzarà per un predomini de cels poc nuvolosos, amb descens de les temperatures mínimes i màximes a penes experimentant canvis. A l’interior nord de Castelló, s’espera vent moderat del nord-oest, mentres que en la resta de la regió, el vent serà fluix i variable, amb predomini de la component oest a l’interior i del sud i sud-est en el litoral.

El diumenge es preveu cel majorment buidat amb intervals de núvols alts. En el litoral d’Alacant, s’espera nuvolositat baixa matinal. Les temperatures romandran estables, amb lleuger descens de les màximes en l’extrem sud i un lleu augment a l’interior del terç nord. El vent serà fluix i variable, predominant la component oest.

Per al divendres, l’Aemet pronostica predomini de cel nuvolós, amb possibles precipitacions disperses que tendiran a remetre a la vesprada. Es podrien presentar boires o boires matinals disperses en zones altes de muntanya a l’interior de la mitat nord. Les temperatures experimentaran un descens, més notable a l’interior, amb pocs canvis en el litoral. El vent serà de l’oest, fluix a moderat a l’interior, rolando a nord-oest durant les hores centrals, i en el litoral, serà fluix del nord, intensificant-se en les hores centrals del dia.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han oscil·lat entre:

Castelló: 17,3 i 12,8 graus
València: 18,5 i 12,2 graus
Alacant: 19,4 i 13,2 graus

Compartir en redes sociales